About us

Sylvia Bout is oprichtster van About Branding.

Mijn passie voor relatiegeschenken

Ruim twintig jaar geleden begon mijn passie voor relatiegeschenken in een statig pand op de Herengracht. Er stonden geen hekken om de taakomschrijving. Een uitspraak uit die tijd is me op het lijf geschreven: "wees niet blij met een tevreden werknemer". Durf jezelf te ontwikkelen en hang niet achterover in je ervaringsstoel. Met deze filosofie heb ik me  alle aspecten van het vak eigen gemaakt. Office manager, boekhouding, inkoop, product ontwikkeling en visualisatie, website ontwikkelen, beurzen organiseren, account manager. Ik heb het allemaal gedaan.

In About Branding breng ik al deze ervaring bij elkaar. Mijn klanten kunnen rekenen op gedegen advies en vertrouwen op mijn ervaring. Niet alleen leverancier, maar ook adviseur. Eén die weet dat ze niet alles alleen kan, maar wel exact weet waar de oplossingen liggen. Denk vooruit, verder en altijd met open vizier.

 • RUIM 20 JAAR ERVARING
  About Branding is een brandnieuw premium merk. Maar wel eentje met ruim twintig jaar ervaring in relatiegeschenken die het verschil maken.
 • KORTE LIJNEN & DIRECT CONTACT
  About Branding is geen groot, gelaagd bureau, maar werkt juist met direct contact
  – van idee tot afgeleverde relatiegeschenken.
 • PROFESSIONEEL NETWERK
  Een zorgvuldig geselecteerd scala aan ontwerpers en producenten in Nederland, Europa en Azië, die we zo goed kennen, dat ze net dat beetje extra hard voor ons lopen.